Manieren om gratis beltegoed te krijgen

In dit artikel besteden wij aandacht aan een leuk onderwerp, namelijk het krijgen van gratis beltegoed. Wij hebben onderzocht dat maar liefst 4.400 consumenten in Nederland hier maandelijks naar op zoek zijn via het internet. Dat is zo’n leuk aantal, dat wij het hoog nodig de tijd vonden hier over te schrijven. Hieronder een lijstje met onze tips.

De 8 beste manieren om aan gratis tegoed te komen of om gratis te telefoneren

– Koop een prepaid-telefoon en krijg er meestal gratis een belkaart bij.

– Doe mee aan acties op het internet waarbij u codes kunt winnen (deze codes moet u invoeren op een website).

– Online uw prepaid-kaart opwaarderen, waarbij u fikse kortingen krijgt in de vorm van extra belminuten. Je kunt hier beltegoed kopen.

– Uw SIM-kaart opwaarderen en kans maken op gratis beltegoed.

– Bellen met Skype. Met Skype op uw smartphone of computer belt u gratis naar andere gebruikers.

– Met uw vaste huistelefoon van bijvoorbeeld KPN kunt u gratis bellen naar mobiele nummers.

– Bij sommige providers krijgt u twee mobiele telefoons bij 1 abonnement. U kunt onbeperkt over-en-weer bellen naar deze telefoons.

– Een beetje flauw is het wel, maar hebt u geen telefoon bij de hand en moet u toch iemand bereiken? Misschien is iemand zo aardig door even zijn of haar mobieltje aan u uit te lenen. Zo belt u toch gratis.

Niet gratis: pas op voor oplichters die u geld afhandig maken

Op het internet zijn diverse filmpjes te vinden, voornamelijk op YouTube, waarop de makers daarvan pretenderen u aan gratis beltegoed te kunnen helpen. Zij laten doen overkomen alsof u dit tegoed gratis kunt krijgen door naar een bepaald telefoonnummer te bellen en een code in te voeren. Vervolgens moet u wachten totdat de verbinding verbroken is, zonder in die tussentijd ook maar ergens op te drukken. Pas op! Het duurt enige tijd voordat de verbinding verbroken is en onderwijl hebt u gebeld naar een ‘betalingsnummer’ en heeft de oplichter zijn geld binnen. De kosten hiervan worden gewoon bij uw abonnement opgeteld, dus buiten uw huidige belbundel om.

Gratis beltegoed extra krijgen door gewoon jarig te worden

Bij sommige telecomaanbieders krijgt u, wanneer u jarig bent, extra belminuten of sms’jes als kado. De SIM-only aanbieder BEN is een voorbeeld van een telecombedrijf dat gratis extra belminuten weggeeft. Hoeveel gratis extra? Bij uw abonnement wordt eenmalig, in de maand dat u jarig bent, 30 minuten extra bij uw maandelijkse te krijgen belminuten bijgeschreven. Dit is echter wel maar een maand geldig. Dus vergeet u niet wat extra te bellen of extra te sms’en.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.abeltelecom.nl/gratis-beltegoed">
Twitter