Telecom abonnementen met cadeau

U ontkomt er tegenwoordig echt niet meer aan: Reclames van telecomproviders op televisie en internet die u mooie cadeaus beloven, en ook nog echt geven, wanneer u bij hen een abonnement afsluit. Een mobiel abonnement met een nieuwe Playstation 4 of de nieuwste Wii met zelfs diverse spellen erbij. Een groot formaat HD TV of zelfs een abonnement op de dierentuin? Feit is dat dit natuurlijk allemaal lokkertjes zijn en in principe koopt u deze kado’s gewoon zelf, maar dan wel op afbetaling. Maar aanlokkelijk is het wel. Voldoende interessant om eens rustig met u de voordelen en nadelen door te nemen.

U betaalt het cadeau gewoon helemaal zelf

U twijfelt hevig. U bent natuurlijk niet gek. Diep in uw hart weet u heus wel dat het niet echt een gratis kado is die u erbij krijgt maar dat uzelf uiteindelijk gewoon alles bekostigt. Neemt u maar eens de tijd om alle kosten (mobieltje, prijs van een los cadeau, kosten belminuten vergelijken met die van een SIM-only) bij elkaar op te tellen. Dan bent u altijd iets duurder uit dan met een ‘abo’ zonder cadeau. Maar toch…

Waarom zou u toch voor een mobiel abonnement met kado kiezen?

In feite, zoals wij u hierboven al probeerden uit te leggen, zijn dit type mobiele abonnementen vooral erg handig wanneer u sowieso al van plan was bijvoorbeeld een nieuwe console (spelcomputer) aan te schaffen, of een nieuwe televisie om maar iets te noemen. Soms is het geld hiervoor even niet voorhanden en is het ideaal dat u dit nu gelijktijdig kunt aanschaffen. U betaalt eigenlijk een product op afbetaling. Waarvoor u wel moet uitkijken is dat u, mits het geld voor u geen probleem is, niet teveel van dit soort contracten aangaat. De contracten voor dit soort aanbiedingen met cadeau hebben meestal een minimale looptijd van twee jaren. Daarnaast betaald u in verhouding wel iets meer dan met een abonnement zonder dat u hier iets kado bij krijgt.

Soms bent u echter wel voordeliger uit

Soms gaat het met de economie even iets minder goed en besteden consumenten zo weinig, dat bedrijven vaak meer weggeven dan dat ze verdienen. Het heeft echt wel veel zin om te letten op aanbiedingen, koopjes en reclames.

Laat u niet gek maken

Maar misschien bent u wel een kooplustig type en wordt u gemakkelijk geraak door reclames of aanbiedingen met bepaalde uitingen. Soms is het verstandig om niet direct te kopen, maar eerst de voorwaarden goed door te lezen. Eventueel kan een ‘nachtje erover slapen’ ook wel eens helpen om verstandiger om te gaan met bepaalde keuzes.

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.abeltelecom.nl/telecom-abonnementen">
Twitter