Het aantal iPhone gebruikers in ons land is al jaren aan het stijgen. Mensen willen steeds snellere smartphones en de nieuwste gadgets om mee te lopen met hypes. Ons land kent een van de grootste populatiestromen qua gebruik van smartphones en hoe vaak we smartphones gebruiken. Wij zijn zelfs het land met een van de hoogste ratio tussen smartphones en het aantal inwoners! In onze hedendaagse economie zijn verknocht, zo niet, verslaaft geraakt aan onze phones.

Smartphones zijn leverbaar in de meest gekke kleuren, maten en vormen. Een van de marktleiders op het gebied van smartphones is de iPhone. 43,1% van de markt bestaat uit iPhones. Zij zijn de duidelijke marktleider op het gebied van verkochte smartphones, maar ook op het gebied van design, functionaliteit en gebruikersgemak. Apple heeft sinds de eerste iPhone een recordaantal van meer dan 1 miljard verkochte iPhones verkocht. De iPhone is al meer dan 10 jaar oud, maar nog steeds staan er mensen tijdens de lancering van recentste iPhone in de rij om het toestel in handen te krijgen.

Accessoires

Apple is ook marktleider als het gaat om iPhone gerelateerde accessoires en gadgets. Een vereiste om een iPhone te gebruiken is het hebben van een oplader. Zonder iPhone oplader is het niet mogelijk om een iPhone te gebruiken. Een iPhone die niet werkt is een nutteloze iPhone. Gelukkig leveren Apple (en vele andere bedrijven) oplaadkabels die precies passen bij je personaliteit. Bij Apple betaal je vaak de hoofdprijs voor een kabel. Andere bedrijven (die niet vallen onder Apple) verkopen ongeveer dezelfde kabels voor een fractie van de prijs. In vele gevallen is de kwaliteit hetzelfde. Waarom zou je ooit nog een Apple kabel kopen, als je voor een schijntje van de prijs ongeveer dezelfde kabel kan aanschaffen?

Soorten kabels

IPhone kabels heb je in twee types. De types zijn:

  • Gewone kabel. De gewone kabel is de bekende USB-iPhone kabel, gemaakt van plastic. Deze kabels gaan helaas niet lang mee. Om het jaar moet de kabel vervangen worden.
  • Kabel van nylon. Een kabel van nylon is gemaakt van nylon. Nylon is een materiaal dat beter bestand is tegen vallen, buigingen en scherpe randen. Het voordeel van een nylon kabel is dat de kabel langer meegaat. Wat betekent dit voor jou? Het voordeel van een nylon kabel is dat je niet steeds opnieuw een nieuwe kabel hoeft te kopen. Een nylon kabel gaat vaak jaren mee!

Zelf een iPhone kabel kopen

Wij raden het aan om niet een iPhone kabel te kopen bij Apple zelf. Apple vraagt teveel geld voor hun producten. Een bedrijf zoals Appeloplader.nl, levert ongeveer dezelfde kabels voor een aanzienlijk lagere prijs. Voor meer informatie kan je het beste klikken op de link. Boven 30 euro is de verzendkosten gratis. Tel uit je winst!

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.abeltelecom.nl/soorten-iphone-kabels">
Twitter